I morgon tisdag är det dags! IF Elfsborg tar emot Randers FC klockan 17:55 på Borås Arena i returmötet,  och har du inte fixat din biljett till chansen att heja fram IFE till vidare Europaspel så är det hög tid att göra det nu!

Rekommenderat är att köpa förköpsbiljetter hos något av våra ombud eller online.

Köp förköp hos något av våra ombud Borås Turistbyrå, City Knalleland, Willys, City Gross eller Miljooon-Butiken eller online genom att klicka HÄR eller följ länken längs ned i artikeln för att köpa din biljett till morgondagens match mot danska Randers FC.

Observera att det endast finns sittplats på våra Europamatcher.

OBSERVERA att matchen börjar 17:55.

Den första matchen slutade 0–0 på AutoC Park i Randers efter det att Kevin Stuhr Ellegaard stått för en magisk insats där han gång efter annan räddade sitt lag mot sin gamla klubb och slutligen höll den ack så viktiga nollan. Det ger en bra utgångsläge inför tisdagens returmöte som har alla förutsättningar att bli en riktigt spännande och underhållande match.

De gulsvarta hjältarna kommer behöva ert stöd på Borås Arena, så slut upp och heja fram Elfsborg till vidare Europaspel!

Köp biljett här:

http://elfsborg.ebiljett.nu/Home/tickets/149/False