Torsdagen den 15 oktober klockan 18.00 kommer Fredrik ”Bella” Berglund, Johan Sjöberg och Martin Andersson, alla före detta Elfsborgsspelare med hundratals allsvenska matcher, proffserfarenhet och en mängd fotbollsupplevelser att prata om vad som gör en tränare/ledare bra.

Inte ur elitperspektiv utan som en person som får fler att börja spela fotboll och som håller på väldigt länge. De har erfarenheter från olika klubbar och olika värderingar som kanske inte är helt de samma som gäller i dag. Både Fredrik och Johan är idag aktiva som ledare. Martin och Johan jobbar i Elfsborg med bland annat Vi Tillsammans där Camp Elfsborg ingår.

Föreläsningen sker i Borås Arenas restaurang, som vanligt, är alla ledare/tränare från era klubbar inbjudna. Sista anmälningsdag är den 9/10, vi behöver ha era anmälning för att ordna fika.