Måndagen den 28/9 när Elfsborg möter Åtvidaberg i Allsvenskan har vi tänkt göra matchen till en Vi Tillsammans–match där vi gärna vill att så många av klubbarna i vårt Camp Elfsborg–nätverk ska deltaga. Vi hoppas kunna fylla Knallelandsläkaren med barn och vuxna från medlemsklubbarna och bjuder även in pojkar och flickor upp till och med 14 år, som har på sig sin klubbs matchtröja, att komma in på innerplan innan match.

 

Camp Elfsborg, som är en del av Vi Tillsammans, består av 55 medlemsklubbar så det vore en mäktig manifestation att visa upp.

Vi erbjuder biljetter enligt följande:

* Barn upp till och med 14 år med matchtröja som går in på innerplan: gratis.

* Övriga barn under 18 år: 50 kr.

* Vuxna: 75 kr

 

Knallelandsläktaren har både sittplats, 700 st, och ståplats. Alla platser är onumrerade så det är först på plats som gäller. Anmälan sker till Jan Ryrlén på jan.ryrlen@elfsborg.se enligt kategorierna ovan och skall ske innan 22/9. Vi kommer att fakturera klubbarna enligt varje specifik klubbs biljettbeställning som är bindande efter den 22/9.

Vi ber er inom medlemsklubbarna som läser detta att förmedla detta till alla inom er klubb, även föräldrar, och att följa upp med påminnelser. Anmälan skall komma från er kontaktperson eftersom vi kommer att fakturera er klubb efteråt.

Tillsammans kan vi här visa upp hur stor och stark fotbollens gemenskap är så försök att få med så många som möjligt.