Försvarsspelaren Niklas Gunnarsson, som kom till IF Elfsborg på lån från Vålerenga i somras, kommer inte att fortsätta som Elfsborgsspelare utan återvända till sin norska klubb. Gunnarsson hann under sin tid i IFE med att spela elva allsvenska matcher som ytterback och på dem producera ett mål och en assist.

IF Elfsborg riktar ett stort tack till Niklas Gunnarsson för hans tid i föreningen och önskar honom lycka till i hans fortsatta karriär.

Manager Magnus Haglund om Niklas Gunnarsson:

– Niklas är en extremt professionell person både på och utanför planen som har gjort ett bra jobb för Elfsborg under den tid som han har varit här. Han har varit en väldigt uppskattad lagkamrat och person i gruppen som vi har här, så jag vill ge honom en stor eloge för hans insats och önskar honom samtidigt lycka till i fortsättningen.