Det var inte bara matchvärdarna som hade en bra dag på arenan. IF Elfsborgs partner Högbergs Rör anordnade för första gången en familjedag på Elfsborgs kansli.

Högbergs Rör valde att ladda för match tillsammans med sina anställda med familjer. För första gången anordnade man en familjedag där 65 personer träffades på Elfsborgs kansli där man bjöd på korv med bröd, delade ut en goodiebag och fick besök av A-lagets Emir Bajrami och Rasmus Rosenqvist.
– Vi är helnöjda med hela eventet. Det var uppskattat av alla, inte minst besöket av spelarna. De gjorde det fantastiskt bra och fick verkligen alla att våga ställa frågor och prata, säger Lars Högberg.

Matchen slutade ju också bra med många mål, vilket Lars Högberg ser positivt på, av flera anledningar.
– Alltid kul med seger men det var också väldigt kul då många av våra anställda inte brukar gå på fotboll. Förhoppningsvis gav det mersmak! Jag rekommenderar verkligen andra företag att ta till vara på den här möjligheten att hitta på något kul i samband med match. Vi fick en härlig respons och fint engagemang från Elfsborg. När alla bjuder på sig själva blir det oftast väldigt bra, säger Lars.

hogbergs-3
– Våra partners är alltid välkomna att nyttja våra lokaler om man vill hitta på något ihop exempelvis före match. Det är en perfekt möjlighet att träffas utanför jobbet och hitta på något kul tillsammans. I söndags var båda konferensrummen på kansliet bokade och det var mycket folk i både puben och restaurangen på arenan, precis som det ska vara, säger Lina Wettergren, IF Elfsborgs marknad.

Vill Ni hitta på någonting tillsammans före match på arenan? Välkommen att kontakta oss så hjälper vi er! Kontakta Lina på
0735-56 60 82.