Nu inleds SUPERVECKAN på allvar! Med avspark i dag 18:00 spelar Elfsborgs U21 sin viktigaste match på hela året, den helt avgörande mot IFK Norrköping där vinnaren går till SM–final.
Kolla in Elfsborgs trupp samt läs, lyssna och se hur förutsättningarna är inför matchen.

FOLKSAM U21 A-SLUTSPEL GRP 1
IFK Norrköping – IF Elfsborg
Östgötaporten, tisdag 18 oktober, avspark 18:00
Matchen sänds på www.cmore.se

Förutsättningarna är glasklart kittlande; vinnaren i mötet mellan IFK Norrköping och IF Elfsborg tar sig till SM–final mot Hammarby (som redan inför den sista omgången är klara). Matchen spelas i kväll på Östgötaporten, har avspark 18:00 och sänds på www.cmore.se.
Vid ett oavgjort resultat blir det hela spännande, för då beror det på hur det går för Brommapojkarna i deras bortamatch mot Malmö FF vem som går till final. MFF–BP spelas dock måndagen den 24:e oktober, så vid ett oavgjort resultat för Elfsborg blir det en lång, nervös väntan.
I vilket fall så leder Elfsborg gruppen inför dagens matcher på 9 poäng, ett före Norrköping och två före Brommapojkarna. Elfsborg har ett plusmål medan BP har ett minusmål, så spelar gulsvart oavgjort måste BP vinna med minst tre mål för att kunna knipa finalplatsen.

ELFSBORGS TRUPP
David Olsson, Oscar Baggesen-Gyllunger
Christopher McVey, Anders Randrup, Ibrahim Dresevic, Rami Kaib, Liridon Gashi, Simon Olsson, Thomas Kind Bendiksen, Rasmus Rosenqvist, Per Frick, Viktor Götesson, Gustav Henriksson, Sebastian Loyola Nydén, Oscar Iglicar Berntsson, Arian Kabashi

Här ovan ser ni de som ska göra det, att ta sig an den mycket svåra om än inspirerande uppgiften att bortaslå Norrköping på Östgötaporten för att ta sig till U21–final. Senast lagen möttes i A–slutspelet vann ett väldigt starkt Norrköping på Borås Arena med 3–0, så det är minst sagt ett heltaggat revanschläge i ett viktigt läge för Elfsborg i kväll.

KOMMENTARER
David Olsson och Christopher McVey inför kvällens helt avgörande U21–match.