Nu står det klart när och var U16, U17 och U19 spelar sin final respektive semifinaler i helgen.
Chansen till SM–guld i samtliga ålderskategorier är fortfarande stark, så vi har en garanterat fantastisk, gulsvart helg framför oss.

Tisdagens avgörande match mellan IFK Norrköping och IF Elfsborg i U21–allsvenskans A–slutspel slutade 1–1 efter det att Per Frick kvitterat i den 55:e minuten blev inte direkt avgörande.
Vid vinst hade IFE varit klara för U21–final mot Hammarby, men i och med det oavgjorda slutresultatet blir det först på måndag som det hela avgörs definitivt då Brommapojkarna möter Malmö i Skåne. Poängmässigt kan inte BP gå om Elfsborg, men vinner man med tre mål eller mer mot MFF så kniper man finalplatsen före Elfsborg på bättre målskillnad.

Då U21’s fortsatta öde inte längre ligger i deras egna händer så är det nu helt och hållet fokus på superveckans slutspelsmatcher, och allihop spelas under den kommande helgen.
Det står nu helt klart när Elfsborgs U16–, U17– och U19–lag spelar sin final respektive semifinaler.
Elfsborg U19 tar på lördag emot Hammarby på Borås Arena i en SM–semifinal vars avspark sker 14:00, en match som har gratis inträde och vi hoppas att så många som möjligt dyker upp för att stötta och hjälpa gulsvart mot en final. Denna match kommer även streamas LIVE på Elfsborg Play.
Senare samma dag, alltså lördag 22 oktober, spelar Elfsborg U16 sin final borta mot AIK. Spelplats är Skytteholms IP 1 och avsparkstid för föreningens yngsta elitlag i sin första final är 15:00.

Söndagen den 23 oktober bjuder på ännu en slutspelsmatch i Stockholm, och denna dag är det Elfsborg U17’s tur att ta sig an Djurgården i en semifinal som spelas på Stockholms Stadion med avspark 15:00.
För att krydda denna minst sagt intensiva och fantastiskt spännande superhelg mellan Elfsborg och Stockholm så fortsätter ju A–laget sin jakt på en medalj i årets allsvenska genom att möta Hammarby på Tele2 Arena, avspark klockan 17:30.
Superveckan går in i superhelgen, och då vill det till en kraftsamling från alla med ett gulsvart hjärta för att det ska gå vägen.

SUPERVECKANS HELGMATCHER

LÖRDAG
Semifinal U19: ELFSBORG–HAMMARBY, Borås Arena, avspark 14:00
Final U16: AIK–ELFSBORG, Skytteholms IP 1, avspark 15:00

SÖNDAG
Semifinal U17: DJURGÅRDEN–ELFSBORG, Stockholms Stadion, avspark 15:00
Allsvenskan: HAMMARBY–ELFSBORG, Tele2 Arena, avspark 17:30