SUPERVECKAN’S helg närmar sig med stormsteg, och vi vill att så många som möjligt ska kunna se våra fantastiska ungdomslag i farten. Därför kommer vi livestreama U16’s SM–final på Facebook och U19’s SM–semifinal i vår playkanal Elfsborg Play.
Mycket nöje och spänning!

Vad vi redan nu vet är att helgen som kommer lär bli en av de mest spännande i IF Elfsborgs historia. U16, U17 och U19 är allihop inne i elden och ska spela SM–final respektive SM–semifinaler.

Lördagen bjuder först på semifinal i U19–allsvenskan, en match där Elfsborg är hemmalag och Hammarby gäster på Borås Arena. Semifinalen inleds 14:00 på arenan och streamas live och gratis på Elfsborg Play (länk till sändningen här nedan).

Senare samma dag, med start 15:00, spelar Elfsborg U16 sin final borta mot AIK på Skytteholms IP. Den matchen kommer sändas live på IF Elfsborgs Facebooksida (länk till sändningen här nedan). Med andra ord blir det till att köra dubbla skärmar för alla gulsvarta från och med 15:00, för man vill väl inte missa något?

HÄR SER DU MATCHERNA

U19 Semi: Elfsborg–Hammarby, 14:00 (Borås Arena)
Streamas live på Elfsborg Play (klicka HÄR)
Länk: https://elfsborgplay.solidtango.com/live/semifinal-u19-elfsborg-hammarby

U16 Final: AIK–Elfsborg, 15:00 (Skytteholms IP 1)
Streamas live på IF Elfsborgs Facebook (klicka HÄR)
Länk: https://www.facebook.com/ifelfsborg/