Elfsborg U19 och U17 är som bekant i varsin SM–final, och nu står det helt klart när matcherna spelas i helgen.
U19 möter Malmö FF borta på lördag klockan 14:00 på Malmö IP medan U17 tar emot Hammarby i sin SM–final på söndag klockan 15:00 på Borås Arena.

Efter den gångna helgens insatser mot Hammarby för U19’s del och mot Djurgården för U17 står det otroligt glädjande nog klart att bägge lagen spelar varsin SM–final till helgen.
U19 åker på lördag 29 oktober till Skåne för att möta Malmö FF i en rykande het SM–final mellan landets två bästa lag, inget snack om den saken. Finalen spelas på Malmö IP och har avsparkstid 14:00.

På söndag, 30 oktober, tar IF Elfsborg U17 emot Hammarby på Borås Arena i en final som inte bara gäller SM–guldet, i potten för vinnaren ligger ju även en plats i UEFA Youth League. Turneringen kan allra bäst beskrivas som Champions League för ungdomslag, och det är Elfsborg som har minnen och erfarenhet från UYL. För vem glömmer inte matchen mot Real Madrid på Borås Arena inför nästan 7000 i vintras? Vi vill såklart ha fler sådana upplevelser!

Två dagar, två SM–finaler och IF Elfsborg är den gemensamma nämnaren. Det är alltid underbart att vara gulsvart, och kanske lite extra för tillfället.

SÅ SPELAS SM–FINALERNA
SM–final U19, lördag 29/10, avspark 14:00: MALMÖ FF – IF ELFSBORG (Malmö IP)
SM–final U17, söndag 30/10, avspark 15:00: IF ELFSBORG – HAMMARBY IF (Borås Arena)