I dag ska det avgöras! IF Elfsborg U17 tar emot Hammarby på Borås Arena i en galet spännande SM–final, och tack vare våra sponsorer så är det fri entré!
Kom och stötta framtidens Elfsborgstjärnor på plats!

I dag, 30 oktober, med avspark klockan 15:00 gör Elfsborg och Hammarby upp om inte bara SM-guldet utan även om en plats i UEFA Youth League, bäst beskriven som Champions League för ungdomslag.
Elfsborg har efter en omtumlande säsong i U17 Allsvenskan Södra (bland annat så låg man tolv poäng ifrån slutspelsplatsen i maj) äntligen tagit sig till en ny SM-final. Efter att ha slagit Djurgården på bortaplan i semifinalen med 1-0 där Marokhy Ndione avgjort i 86:e minuten (se målet i spelaren nedan).


Tack vare våra fantastiska sponsorer så kommer det vara fri entré till dagens SM–final, så det finns ingenting att tveka på om du är gulsvart; ta med alla du känner och stötta Elfsborg på plats!
Sjuhäradsläktarens nedre etage kommer vara öppet för publiken och det kommer finnas kioskmöjligheter från Danske Kungen.
Och för alla er som inte kan följa finalen mellan Elfsborg och Hammarby på plats så kommer den att streamas live på Elfsborg Play till en kostnad av 29 kronor. Länk till sändningen finns längst ned i artikeln.

LÄNK TILL LIVESTREAM ELFSBORG–HAMMARBY
https://elfsborgplay.solidtango.com/live/sm-final-u17-if-elfsborg-hammarby-if