Camp Elfsborg Sommarfotbollsskola blir allt mer populär, sommaren 2016 hade vi rekordmånga, 210 deltagare. Camp Elfsborg erbjuder killar och tjejer från hela landet, 10 till 14 år att besöka en av Sveriges ledande föreningar för talangutveckling!

En återkommande höjdpunkt varje sommar är Camp Elfsborg fotbollsskola för killar och tjejer, 10-14 år. Oavsett vilken klubb du tillhör är du välkommen att delta. Sommaren 2017 arrangerar vi två lägerveckor, en före och en efter midsommar. Alla som betalar lägret inför jul får ett värdebevis hemskickat för att kunna ge bort i julklapp.

Lägerveckor:
Vecka 1, 18 juni- 22 juni
Vecka 2, 26 juni- 30 juni

Lägerdeltagarna delas in i träningsgrupper efter ålder och val av kompisar. Träningsupplägget är utformat av vår ungdomsansvarige, Kjell Antonsson, tillika tränare för U16. Ungdomselitspelare från Elfsborg samt feriearbetare från Borås Stad är tränare på plats. Förutom den dagliga fotbollsträningen som hålls på Ryda Sportfält och Borås Arena, hålls föreläsningar med spelare och ledare från IF Elfsborg, dels om fotboll, dels om vår värdegrund, bra kompis och positivt supporterskap.

Detta ingår i priset 2700 kr: 

• Kul, tuffa och inspirerande träningar på Ryda Sportfält och Borås Arena

• Föreläsningar med spelare och ledare från IF Elfsborg, Guliganerna m.fl

• Rundvandring på Borås Arena

• Träningsställ (t-shirt, shorts, strumpor och vattenflaska)

• Helpension (frukost, lunch, middag och mellanmål)

• Logi (i storsal, Parkhallen vid Borås Djurpark)

 

ANMÄLAN OCH BETALNING GÖRS VIA DETTA FORMULÄR: