I lördags gick den årliga Elfsborgsgalan av stapeln på Åhaga, och i vanlig ordning blev kvällen en sprudlande, minnesvärd och fantastisk tillställning. Ett stort tack till spelare, ledare, sponsorer och supportrar som skapade en otroligt härlig kväll!

Det är en av de mest emotsedda traditionerna bland spelare, ledare, sponsorer och supportrar. Elfsborgsgalan är en sprakande afton där 700 personer med Elfsborgsanknytning samlas för en kväll i glädjens, minnenas och framtidstrons tecken.
Uppträdanden av Adam Englund och Rydell & Quick, tal av klubbchef Stefan Andreasson och vice ordförande Sune Lundqvist, auktionering av rariteter och en hel radda intervjuer med Elfsborgsprofiler var bara några av ingredienserna ur den mycket välsmakande soppan som utgjorde galan.

Självklart delades de årliga priserna Årets Genombrott, Årets Målskytt och Årets Spelare ut. Lyckliga pristagare blev Issam Jebali (Årets Genombrott), Viktor Prodell (Årets Målskytt) och Viktor Claesson (Årets Spelare). Viktor Claesson som är på landslagsuppdrag i VM–kvalet kunde av förklarliga skäl inte vara på plats, så hans pris togs emot av lagkapten Kevin Stuhr Ellegaard som väl på scen passade på att tillsammans med Stefan Andreasson deklarera att ”KSE” skrivit på för fyra nya år i gulsvart.

Elfsborgsgalan 2016 blev väldigt lyckad, precis som förväntat. Det blev också finalen för året 2016 och samtidigt startskottet på något nytt och spännande. Framtidstron sprudlade och nu kan vi verkligen börja se framåt mot 2017 och bortom det.
IF Elfsborg vill rikta ett stort tack till spelare, ledare, sponsorer och supportrar som tillsammans skapade en otroligt härlig kväll!