Försvarsspelarna Liridon Gashi och Viktor Nilsson lämnar IF Elfsborg för nya äventyr i deras fotbollskarriärer.
IFE vill passa på att tacka Liridon och Viktor, som båda kom till Elfsborg i ung ålder, för deras insatser och gärningar i gulsvart.

Den i dag 23–årige Liridon Gashi har IF Elfsborg som moderklubb och har spelat i gulsvart sedan han var sex år gammal, så det är en riktig elfsborgare som lämnar oss för att fortsätta sin förhoppningsvis blomstrande fotbollskarriär i en annan klubb. Efter att ha gått igenom Elfsborgs hela ungdoms– och talangverksamhet gjorde han A–lagsdebut 2013 i en träningsmatch mot Nordsjälland.

Viktor Nilsson, 20, kom till Elfsborg som 13–åring från Limmareds IF och fostrades precis som Liridon Gashi i föreningens ungdoms– och talangverksamhet fram tills han blev uppflyttad i A–truppen inför säsongen 2015. Den allsvenska debuten kom mot Gefle den 7e juni i fjol, en match som slutade 5–1 till IFE. Viktor var under årets säsong utlånad till Varbergs BoIS i superettan.

Både Liridon Gashi och Viktor Nilsson lämnar alltså IF Elfsborg för nya äventyr och mål i deras fotbollskarriärer, och vi vill verkligen önska dem till lycka till!