Satsningen på Elfsborgsläktaren med 1000 rabatterade seriebiljetter innan 31 december är redan en succé, med ett nysatt rekord på ståplats. Med några få dagar kvar finns ännu chansen att köpa seriebiljett till kanonpris innan höjningen till ordinarie priser.

– I skrivande stund närmar vi oss 700 seriebiljetter på Elfsborgsläktaren. När vi går in i 2017 kommer det finnas fantastiska möjligheter att skapa bra stämning och lyfta stödet på Borås Arena till en ytterligare nivå. Många supportrar är drivande i satsningen med Här står du aldrig ensam och kommer att arbeta vidare även efter årsskiftet med fler insatser. Till Er som går och funderar på om ni ska köpa, kan jag bara säga: Sluta tveka, ta steget och var en del av gemenskapen på Elfsborgsläktaren. Billigare priser än de du kan köpa seriebiljett för nu är svårt att hitta säger Eric Sjölin,. SLO i IF Elfsborg.

Till och med den 31 december 2016 erbjuder vi Dig att köpa seriebiljett på Elfsborgsläktaren till helt oslagbara priser men tänk på att det är först till kvarn som gäller. Priset gäller de 1000 första som får köpa sin seriebiljett för:

799 kr vuxen
499 kr för ungdom/pensionär (under 18, över 65)
Från och med den 1 januari 2017 gäller ordinarie priser; 1100 kr vuxen och 800 kr ungdom/pensionär. Vi har dessutom tagit bort medlemskravet i IF Elfsborg och Guliganerna.

Slutsats, det har aldrig varit billigare och enklare att se IF Elfsborg på Borås Arena.

 

Du köper seriebiljett via följande ställen:

 

För frågor om seriebiljetter, maila biljett@elfsborg.se eller ring 033-139191