I måndags var Hubert Rovers, grundare och VD för nätverket EFDN, på besök hos IF Elfsborg och Vi Tillsammans, föreningens verksamhetsdel där man arbetar med samhällsengagemang i vår region genom en rad pågående projekt. 

EFDN (European Football for Development Network) är ett nätverk bestående av över 30 fotbollsklubbar från 16 europeiska länder där inriktningen ligger på det sociala arbetet som klubbarna bedriver. Klubbarna inom EFDN samarbetar med varandra, utbyter erfarenheter och information samt driver det konstant allt viktigare sociala arbetet framåt för alla fotbollsklubbar.

Hubert Rovers informerade och förklarade vad EFDN:s upplägg är och hur man arbetar för Vi Tillsammans verksamhetsansvarige Jan Ryrlén, som i sin tur berättade om Vi Tillsammans och alla dess grenar samt naturligtvis gav Rovers en guidad tur genom IF Elfsborg och Borås Arena.

LÄS MER

  • Vill du läsa mer om IF Elfsborgs samhällsarbete Vi Tillsammans så kan du klicka HÄR.
  • Läs mer om EFDN (European Football for Development Network) på deras hemsida www.efdn.org.