Den allsvenska säsongen 2017 närmar sig.. Nu söker vi efter ungdomslag som vill få det hedersfyllda uppdraget att vara bollpojkar/bollflickor samt Fair Play-barn i samband med matcherna. En möjlighet att göra en kul lagaktivitet och komma nära inpå IF Elfsborg.

En stor del av matcherna är redan uppbokade, men än finns möjlighet att ansöka!

Fair Play-barn
En förening per match deltar med 22-barn i 8-års åldern som går in med spelarna på planen i samband med inmarsch. Samling sker 45 minuter innan matchstart och barnen får låna matchställ. Varje barn som deltar får två biljetter för att kunna se matchen från läktarplats och dessutom finns möjlighet att köpa till extra biljetter till förmånligt pris för föräldrar/syskon.

Bollpojkar/flickor
Varje förening bidrar med 11 bollpojkar/flickor i 14-års åldern per match. Samling sker 1.5 timme före matchstart och det medföljer två biljetter per barn på läktarplats.

Är din förening intresserad?
Fyll i formuläret på länken kring vilken allsvensk match ni önskar.

Ni kan även lämna önskemål om match eller veckodag. Vi försöker ta hänsyn till att en del föreningar har en bit åka, och då kan få helgmatch. Vi försöker att sprida deltagandet så att så många olika föreningar som möjligt får delta. Likt förra året kommer vi även att ge förtur till de föreningar som är en del av Camp Elfsborg-nätverket.

LÄNK TILL FORMULÄRET FÖR ATT ANSÖKA!