Lyssna på låten i kampanjfilmen 

Hej Adam! I somras släpptes din låt Här är du aldrig ensam som nu passerat 100 000 spelningar på Spotify. Det går väl inte att säga något annat än att låten tagits emot otroligt väl av alla Elfsborgare? Du har uppträtt live såväl på Elfsborgsgalan som Guliganernas 25 årsfest. Hur har du upplevt responsen?
– Responsen har varit helt otrolig. När jag skrev låten kände jag att den blev bra, men jag visste inte hur den skulle tas emot. Jag har pratat med många ”gulingar” som har berättat hur mycket låten betytt just för dom, det är otroligt kul!

I låten får man intrycket av att det är mycket av din uppväxt och relation till Elfsborg som speglas? Hur ser din supporterbakgrund ut och vad var anledningen att du skrev låten?
– Jag brukar ibland säga att jag är uppväxt på Ryavallens J-läktare. Pappa tog med mig på min första Elfsborgsmatch när jag var en liten grabb och jag fastnade direkt. När jag var yngre stod jag alltid på matcherna men på senare år har det blivit sittplats som gäller… (jag och farsan har blivit lite latare med åren). Anledningen till att jag skrev låten var för att jag fick höra att Guliganerna sökte ny Elfsborgsmusik. Jag har alltid velat skriva en låt om Elfsborg och även Borås så jag kände att det fanns en bra möjlighet att göra det i det här forumet.

I satsningen Här står du aldrig ensam är det du som står för musiken och din bror Jacob som producerat filmen. Vi har redan sålt närmare 800 seriebiljetter på Elfsborgsläktaren. Vad tänker du om satsningen som görs?
– Jag tycker det känns som ett grymt bra initiativ. Jag tror många av oss kände när säsongen var slut att nästa år måste det steppas upp på alla fronter, och publikdelen är ju en av de viktigaste delarna. Så det känns jättekul att det här projektet blivit så bra…och även att jag och brorsan fick hjälpa till på ett hörn.

Vad har du själv för känsla och förhoppningar inför 2017? Sportsligt som publikmässigt.
– Jag har en fantastisk känsla inför 2017. Det var längesen man kände sig så peppad inför en säsong. Vi känns riktigt starka både sportsligt och publikmässigt så jag tror 2017 är vårt år!

Satsningen Här står du aldrig ensam rullar på för att nå 1000 seriebiljetter på Elfsborgsläktaren. Fler och fler får upp ögonen för att 2017 kommer att bli ett riktigt spännande år. Läs mer och köp seriebiljett idag.