Svenska Cupens gruppspel har under de senaste åren blivit ett välkommet inslag i februari och mars för alla fotbollstörstande Elfsborgare. Två matcher kommer att spelas på hemmaplan och intresset är på förhand stort, inte minst med tanke den framgångsrika seriebiljettsförsäljningen.

Matcherna i gruppspelet

IF Elfsborg – IFK Värnamo, 19 februari 16.00
Ytterhogdals IK – IF Elfsborg, 26 februari 14.00
IF Elfsborg – Falkenbergs FF, 5 mars 14.00  

Jonas Kallin är evenemangsansvarig hos IF Elfsborg och berättar mer om årets upplägg för Elfsborgspubliken. 
– Vi har i år valt att ha Sjuhäradsläktaren och Elfsborgsläktaren öppna under cupmatcherna. Våra seriebiljettsinnehavare på sittplats kommer att ha fri sittning på Sjuhäradsläktaren för att samla alla sittande på en sida. Dessutom är Elfsborgsläktaren som vanligt öppen för våra stående supportrar. Med tanke på att det redan är 800 seriebiljetter sålda på Elfsborgsläktaren, mycket tack vare  Här står du aldrig ensam-satsningen kan vi vänta oss bra tryck från läktarhåll redan från årets första match.

Nu väntar snart träningsläger i Barcelona för A-laget med tillhörande matcher. Vi spelar  inte några träningsmatcher på hemmaplan innan Svenska Cup-matchen mot IFK Värnamo, utan den blir årets första chans att se IFE i Borås . Känslan är att många är sugna på att så årets lag med våra spännande nyförvärv och att det kan bli mycket folk på plats nu i cupen. Matcherna ingår i seriebiljetten så nu är det bara att ta sig till arenan och stötta laget till avancemang från gruppen.

Biljettsläpp till cupmatcherna sker 6 februari  

Som seriebiljettsinnehavare för 2017 ingår Svenska Cup-matcherna på hemmaplan, ditt kort eller biljett scannas som vanligt vid insläppet. Har du ännu inte köpt seriebiljett? Läs mer och köp seriebiljett via den här länken.

Lösbiljetter till cupmatcherna släpps 6 februari via IF Elfsborgs biljettsida på nätet samt våra ombud.

Biljettpriser: 
Sittplats: Vuxen 120 kr och ungdom/pensionär 60 kr
Ståplats: Vuxen 100 kr samt ungdom/pensionär 50 kr