Samtidigt som A-laget förbereder sig för avresa till Barcelona arbetas det för högvarv på kansliet. Under årets första månader är det försäljningsperiod för marknad med sponsorer, seriebiljetter och medlemmar. På medlemssidan har redan 1600 personer valt att förnya sitt medlemskap!

Mathias Strinäs är medlemsansvarig och har bråda dagar med att hantera inbetalningar
– Just nu direkt efter att många fått lön är det många som betalar in såväl medlemskap som seriebiljetter. Det är alltid glädjande att se våra trogna supportrar, många som varit med under många år som direkt väljer att förnya sitt medlemskap i början på varje år.  Med den här takten kommer vi inom kort att passera 2000 som förnyat och för de som ännu inte gjort det kommer vi att skicka ut en påminnelse.  

Varför ska man vara medlem i IF Elfsborg?
– Som medlem tillhör du en exklusiv skara människor som kan säga ”vi” när man pratar om IF Elfsborg. Med medlemskortet i din hand visar du både genom ditt ekonomiska stöd och med handling att du är en del av arbetet med att stärka föreningen. Många medlemmar vi pratar med uppskattar bredden i föreningens verksamhet, allt ifrån A-lagets prestationer, till ungdomssektionen och samhällsarbetet i Vi Tillsammans. Som medlem är du med och utvecklar helheten.

Vad får man som medlem i IF Elfsborg?
 – Förutom att du får känslan av att vara en del av IF Elfsborg, blir du en av ungefär 2500 medlemmar som ”äger” föreningen. Du kan rösta på årsmöte och påverka mer än en vanlig supporter har möjlighet att göra. Du får medlemskort, pin och tidningen Inside Elfsborg hem i brevlådan. En väldigt uppskattad aktivitet är IF Elfsborg Djurparksdag där alla medlemmar har möjlighet att bjuda med sina familjer till förenings-Sveriges största familjedag i Borås Djurpark. En dag som varje år lockar över 10 000 personer!

Läs mer och bli medlem idag via den här länken.

IF Elfsborgs årsmöte 2017 kommer att äga rum 1 mars, 18.00, på Pulsen konferens i Borås. Medtag medlemskort för 2016.