Nu är lösbiljetterna till Elfsborgs hemmamatcher i svenska Cupen mot Värnamo och Falkenberg släppta. Kom också ihåg att som seriebiljettsinnehavare för 2017 ingår Svenska Cup–matcherna på hemmaplan för dig, så har du inte köpt din seriebiljett än så gör det nu!

Det börjar närma sig tävlingssäsong! Elfsborg går in i Svenska Cupens gruppspel söndag 19 februari, avspark 16:00, mot IFK Värnamo på Borås Arena, och nu finns lösbiljetterna till både den matchen samt Elfsborgs avslutande gruppspelsmatch mot Falkenbergs FF (söndag 5 mars, avspark 14:00) ute för försäljning.
Biljettpriserna cupmatcherna är per tillfälle:
Sittplats: Vuxen 120 kronor och ungdom/pensionär 60 kronor.
Ståplats: Vuxen 100 kronor samt ungdom/pensionär 50 kronor.

Till Elfsborgs matcher i Svenska Cupen kommer endast Sjuhäradsläktaren vara öppen för sittplats.
Observera att Sjuhäradsläktaren kommer att vara onumrerad till dessa matcher, biljetterna kommer att innehålla platsinformation men den gäller alltså INTE för dessa tillfällen, det är helt enkelt fri sittning.
Elfsborgläktaren kommer att vara öppen för de som vill stå, dock så kommer toaletter inte att öppnas där, utan då hänvisar vi till Sjuhäradsläktaren.

Om du inte har köpt din seriebiljett för 2017 än så är dags nu, för som seriebiljettsinnehavare för 2017 ingår Svenska Cup–matcherna på hemmaplan, ditt kort eller biljett scannas som vanligt vid insläppet. Sjuhäradsläktaren kommer att vara öppen för dig med seriebiljett på sittplats. Elfsborgsläktaren för dig som önskar att stå.

KÖP SERIEBILJETT ELLER LÖSBILJETTER TILL CUPEN HÄR!

KÖP DIN SERIEBILJETT HÄR
http://seriebiljett.elfsborg.se

IF ELFSBORG – IFK VÄRNAMO (lösbiljetter)
https://elfsborg.ebiljett.nu/Home/Tickets/180/false

IF ELFSBORG – FALKENBERGS FF (lösbiljetter)
https://elfsborg.ebiljett.nu/Home/Tickets/181/false