Söndag 19 februari spelas årets första tävlingsmatch när IFK Värnamo gästar i Svenska Cupen. Matcherna i cupen ingår i seriebiljetten, en fin förmån för dig som är nyfiken på att se IF Elfsborg anno 2017. Passa på att köp seriebiljett för att ta del av cupmatcherna.

Över 3000 Elfsborgare har redan köpt seriebiljett 2017 när vi nu går in i den mest intensiva försäljningsperioden. Vi närmar oss snabbt 2016 års totala siffra! För er som hade seriebiljett 2016 men ännu inte förnyat. Observera att sista datum för att garanterat få behålla din plats är den 28 februari 2017 . Därefter släpps alla platser upp för nyförsäljning.

Avspark mot IFK Värnamo på Borås Arena är 16.00, och lösbiljetterna till både den matchen samt Elfsborgs avslutande gruppspelsmatch mot Falkenbergs FF (söndag 5 mars, avspark 14:00) ute för försäljning.

Biljettpriserna cupmatcherna är per tillfälle:
Sittplats: Vuxen 120 kronor och ungdom/pensionär 60 kronor.
Ståplats: Vuxen 100 kronor samt ungdom/pensionär 50 kronor.

Till Elfsborgs matcher i Svenska Cupen kommer endast Sjuhäradsläktaren vara öppen för sittplats.
Observera att Sjuhäradsläktaren kommer att vara onumrerad till dessa matcher, biljetterna kommer att innehålla platsinformation men den gäller alltså INTE för dessa tillfällen, det är helt enkelt fri sittning.

Elfsborgläktaren kommer att vara öppen under cupmatcherna för de som vill stå. Redan nu är det sålt 800 seriebiljetter på ståplats, nytt rekord efter satsningen Här står du aldrig ensam! Men än finns det plats för fler som vill vara med och skapa stämning.

KÖP SERIEBILJETT ELLER LÖSBILJETTER TILL CUPEN HÄR!

KÖP DIN SERIEBILJETT HÄR
http://seriebiljett.elfsborg.se

IF ELFSBORG – IFK VÄRNAMO (lösbiljetter)
https://elfsborg.ebiljett.nu/Home/Tickets/180/false

IF ELFSBORG – FALKENBERGS FF (lösbiljetter)
https://elfsborg.ebiljett.nu/Home/Tickets/181/false