På årsmötet i onsdags valdes Nadja Bengtsson,  Sparbanksstiftelsen Sjuhärads VD, in som ny styrelseledamot i IF Elfsborg. Därmed utökas styrelsen till nio personer.

45–åriga Nadja Bengtsson är VD på Sparbanksstiftelsen Sjuhärad sedan åtta år tillbaka. I tre år har hon suttit med i styrgruppen för IF Elfsborgs CSR-arbete Vi Tillsammans. Nadja är boråsare sedan födseln och har alltid haft stor intresse för idrott – främst friidrott, löpning, gymnastik och skidåkning. Kärleken till IF Elfsborg har varit en naturlig del i Nadjas liv, redan på 80-talet tog hennes farfar med henne till Ryavallen för att titta på fotboll. I och med att arenan byggdes 2005 och guldet kom 2006 har intresset för föreningen vuxit mer och mer.
Nadja har sedan tidigare erfarenhet av föreningsarbete från Borås Gymnastiksällskap, Idrottsskolan i Borås samt Onyx. Hennes yrkesverksamma bakgrund är bred med erfarenhet från IT/ekonomi, bemanning samt Akademin.