Elfsborg möter norska ligalaget Odds BK i en träningsmatch på Borås Arena den 21 mars, avspark 13:00.

TRÄNINGSMATCH
IF Elfsborg – Odds BK
Borås Arena, tisdag 21 mars, 13.00. Gratis inträde.
Matchen sänds på cmore http://www.cmore.se/sport/spel/3846470-elfsborg-odd

ELFSBORGS TRUPP
Kevin Stuhr Ellegaard, David Olsson
Jesper Manns, Anders Randrup, Christopher McVey, Jon Jönsson, Ibrahim Dresevic, Joakim Nilsson, Rami Kaib, Daniel Gustavsson, Issam Jebali, Rasmus Rosenqvist, Simon Olsson, Emir Bajrami, Alex Dyer, Per Frick, Viktor Prodell, Lasse Nilsson, Arian Kabashi
Frånvaro: Jörgen Horn (skada), Simon Lundevall (sjukdom), Jesper Karlsson (skada), Adam Lundqvist (landslagsuppdrag U21)

TIDIGARE MÖTEN
Det är långt
ifrån första gången som IF Elfsborg och Odds BK möts, varken i tränings– eller tävlingsmatch. Efter att ha spelat mot varandra tre gånger 2015, träningsmatch och sedan dubbelmöte i Europa Leagues tredje kvalrunda, blev det repris under 2016 års försäsong på Borås Arena i en ny träningsmatch. Nu är det alltså dags igen för match mot Odds BK.