IF Elfsborg fortsätter att växa på sociala medier. Under torsdagen gick vi över 40 000 likes på Facebook. Nu är det ännu fler personer som följer en av Sveriges största fotbollsföreningar på nätet – Vi tillsammans.

– Det är kul att så många följer oss, det är viktigt att kommunicera digitalt med våra följare. Det är en uttalad strategi vi har och det visar på att vi gör rätt saker, säger Karl Åkerström på IF Elfsborgs kommunikationsavdelning.
Under 2017 kommer IF Elfsborg satsa på mer rapportering inför, under och efter de allsvenska matcherna för att skapa mervärde för våra supportrar. Utöver Facebook så använder sig IF Elfsborg av LinkedIn, Elfsborgs Play-kanal, Instagram (13 300 följare) och Twitter (6 550 följare).
Gör som 60 000 andra; följ oss på sociala medier:

Facebook: www.facebook.com/ifelfsborg/
Instagram: www.instagram.com/ifelfsborg/
Youtube: www.youtube.com/user/IFElfsborgSE
Twitter: twitter.com/ifelfsborg1904
LinkedIn: www.linkedin.com/company/if-elfsborg