1 april går årets Elfsborgsdag av stapeln, denna gång i Knalleland. Som vanligt är det ett tillfälle att bjuda med hela familjen, träffa spelarna och ta autografer. I år har vi glädjen att presentera ett nyhet – Unga Elfsborgare!

11.00 drar vi igång på lördag med samling utanför Knallerians huvudingång. Guligan Tifo Support kommer att finnas på plats för att hjälpa unga supportrar att måla flaggor fram till 13.15.  Ta med en kompis och häng med!

Unga Elfsborgare är en gemensam satsning från IFE och Guliganerna på killar och tjejer 9-14 år

Unga Elfsborgare är en satsning för att fånga upp intresserade killar och tjejer på ståplats för att ta tillvara på supporterengagemang.  Medlemskapet kommer att vara gratis för att skapa ett brett underlag med unga supportrar. I första skedet kommer vi att samla medlemmarna och genomföra aktiviteter där de själva får vara med och påverka innehållet.  Målet är sedan, i takt med att vi växer, att ha en naturlig samlingsplats på Elfsborgsläktaren i närheten av klacken, där barnen står och bidrar till läktarstödet med sång och flaggor.

Här kommer de punkter som barnen själva kom överens om för gruppen:
– Glädje, gemenskap och trygghet
– Ingen ska stå ensam på läktaren
– Vi hejar på vårt eget lag och uppträder på ett bra sätt, med vårdat språkbruk.

Unga Elfsborgare kommer att ha värdar som finnas till hands under matcherna. De kommer att stötta barnen i deras aktiviteter och vara vuxna förebilder på läktaren.

Bli medlem i Unga Elfsborgare – helt gratis. Varje medlem får ett medlemskort och klistermärke. Vi är övertygade om att det finns många bra, intresserade krafter i den här åldersgruppen!

Anmäl dig till Unga Elfsborgare via vårt formulär på den här länken.