De senaste veckornas händelser som skakat oss alla kommer inte försvinna ut våra medvetanden på länge, och IFE Media har sedan i fredags av respekt för de drabbade pausat den allra hårdaste bevakningen inför måndagens otroligt efterlängtade hemmapremiär på Borås Arena mellan IF Elfsborg och AIK.

Fotbollen känns oviktig i det stora sammanhanget när tragedier sker, men samtidigt är det vår fotboll som verkligen kan förena oss nu. Sporten och matcherna som vi älskar och längtar efter med varje fiber i vår kropp kommer att fortskrida, för vi kan inte låta det hemska stoppa oss.

Därför kommer vi nu fortsätta med vår bevakning inför Elfsborg–AIK, med ett fullmatat material som vi hoppas att ni kommer tycka om.

Alla våra tankar och all kärlek går till de drabbade och deras anhöriga efter den tragiska bussolyckan där ungdomar från Marks kommun förolyckades samt efter de fruktansvärda händelserna i Stockholm.