Är du en av alla som stolt bär Elfsborgpin på kavajslaget? En av alla som diskuterar Elfsborg i lunchrummet? Den i kompisgruppen som alltid raggar med vännerna när det är match? Då är du förmodligen en av de vi söker!

I uppstarten av Allsvenskan 2017 Kommer IF Elfsborg att bygga upp ett ambassadörssystem för att samla och samordna ett nätverk av supporterkrafter. Vi vill nå personer på alla större arbetsplatser, på så många skolor som möjligt, på flera orter i vår region. I olika åldrar och med olika supporterbakgrund. Helt enkelt bra ambassadörer för föreningen.

När du anmäler dig som ambassadör kommer du att bli en del av vårt arbete med att locka folk till matcherna och att skapa trivsel omkring arenan. Det kan vara att sätta upp affischer, att hjälpa till att fördela sponsorsbiljetter eller att komma med synpunkter. Som tack för din insats kommer du att bjudas in till en träff med andra ambassadörer och bli uppmärksammad i samband med en hemmamatch. Låter det intressant? Hör av dig till eric.sjolin@elfsborg.se.

Vi tillsammans!