På planen blev det tyvärr förlust, men ifrån gårdagens hemmapremiär mot AIK finns det flera glädjeämnen som IF Elfsborg vill uppmärksamma och tacka Er i publiken för.

IF Elfsborgs ledord är att bejaka välkomnande, trygga, säkra och stämningsfulla arrangemang. Gårdagens hemmapremiär inför 9335 personer inleddes med en mycket vördnadsfull tyst minut för att minnas och hedra offren såväl i bussolyckan utanför Sveg som efter händelsen i Stockholm. Hela arenan enades vackert i sorgen efter dessa tragiska händelser.

Elfsborgsläktaren har inför säsongen utvecklats genom satsningen Här står du aldrig ensam där IFE och supportrar arbetat tillsammans för att sälja seriebiljetter och lyfta inramningen. Vi passerar snart 900 seriebiljetter på Elfsborgsläktaren och än finns möjlighet att köpa. I samband med matchen mot AIK var ståplats välfylld och det finns plats för fler. Här kan du köpa seriebiljett.

Guliganerna är genom LikaOlika faddrar åt 10 nyanlända som får se matcherna från Elfsborgsläktaren tillsammans med ett gäng supportrar som är en del av projektet. Igår var det premiär för en ny grupp som fick ta del av gemenskapen på ståplats. Det finns även möjlighet för föreningar, boenden, skolor, fritidsgårdar etc. att ansöka om 40 gratisbiljetter varje match via LikaOlika, maila isåfall likaOlika@guliganerna.se

Unga Elfsborgare, vår barnsatsning på killar och tjejer 9-14 år gamla hade premiär mot AIK. Gruppen har i dagsläget 30 medlemmar och vi räknar med att de ska fortsätta växa. Igår var det fantastiskt att se alla barn som sjöng högt och viftade med flaggor. Läs mer och bli medlem här: