Jesper Karlsson gör i kväll efterlängtad comeback i den gulsvarta tröjan då U21 möter Malmö FF på Borås Arena, avspark 18:00.
Läs om vilken trupp som Elfsborg mönstrar i matchen som spelas i Folksam U21 Allsvenskan Södra.

Matchen mellan IF Elfsborg och Malmö FF har avspark 18:00 på Borås Arena och i den gulsvarta startelvan hittar vi Jesper Karlsson, nyförvärvet från Falkenbergs FF, som i och med kvällens spel gör comeback efter den fotskada som hållit honom borta sedan bortamatchen mot Ytterhogdal i Svenska Cupen. Mycket glädjande att se Jesper på en matchplan igen och förhoppningvis blir det en kick för honom själv och hela laget.

Elfsborg har hunnit med att spela tre matcher i Folksam U21 Allsvenskan Södra, serien där spelschemat i vanlig ordning är av det märkligaste slaget då flera lag redan spelat det dubbla, och på dessa tre vunnit mot Jönköpings Södra och Kalmar FF samt kryssat mot IFK Göteborg. De sju poängen ger IFE en fjärdeplats, en poäng från slutspelsplats, och på sina tre spelade matcher har Malmö inkasserat sex poäng genom att ha besegrat  IFK Göteborg och Helsingborgs IF samt förlorat mot Halmstads BK.

IFE mönstrar följande trupp mot Malmö: David Olsson, Tim Rönning, Jesper Manns, Christopher McVey, Filip Schyberg, Ibrahim Dresevic, Mattias Özgün, Oscar Iglicar Berntsson, Rasmus Rosenqvist, Noel Jonsson, Anton Thorsson, Chris Makindu, Jesper Karlsson, Arian Kabashi, Hugo Svensson, Marokhy Ndione.