Vårt populära sommarläger, Camp Elfsborg Fotbollsskola firar 10 år. Intresset inför sommarens två lägerveckor är stort, men än finns plats för fler fotbollsspelande killar och tjejer i åldern 10 till 14 år.

En återkommande höjdpunkt varje sommar är Camp Elfsborg fotbollsskola för killar och tjejer Oavsett vilken klubb du tillhör är du välkommen att delta. Sommaren 2017 arrangerar vi två lägerveckor, en före och en efter midsommar.

Lägerveckor:
Vecka 1, 18 juni- 22 juni
Vecka 2, 26 juni- 30 juni

Lägerdeltagarna delas in i träningsgrupper efter ålder/val av kompisar. Träningsupplägget är utformat av vår ungdomsansvarige, Kjell Antonsson, tillika tränare för U16. Ungdomselitspelare från Elfsborg samt feriearbetare från Borås Stad är tränare på plats. Förutom den dagliga fotbollsträningen som hålls på Ryda Sportfält och Borås Arena, hålls föreläsningar med spelare och ledare från IF Elfsborg, dels om fotboll, dels om vår värdegrund, bra kompis och positivt supporterskap.

Här kan du läsa mer om sommarens Camp Elfsborg Fotbollsskola och hitta länk för anmälan.

Camp Elfsborg är ett av tre ben i Vi Tillsammans. Området innehåller vår fotbollsinriktade verksamhet som syftar till att dela med oss av vårt kunnande, inspirera och bidra till att utveckla ungdomsfotbollen i vår region.