I hemmapremiären mot AIK fick vi uppleva en härlig inramning och atmosfär på läktarplats. En bidragande anledning till det är satsningen på Elfsborgsläktaren som gjorts inför året. Nu vill vi bygga vidare mot Örebro SK – bidra till stämningen du med!

IF Elfsborgs supportrar har gått ut med uppmaningen om att vara minst 1500 på Elfsborgsläktaren denna match, än så länge är det sålt runt 1000 biljetter. Tack vare satsningen Här står du aldrig ensam har det sålts 900 seriebiljetter på ståplats. Det är ännu inte för sent att köpa seriebiljett via nätet eller våra ombud, läs mer och köp här.

Isak Edén är ordförande i Guliganerna och berättar om hur man satsar vidare
– Guliganerna och Guligan Tifo Support arbetar hårt för att öka stämningen och inramningen på Elfsborgsläktaren. Inför torsdagens match (avspark 18.30) blir det musik ifrån den nysläppta CD-skivan ”mer än textiler och farliga djur” och skönt häng på pausytan bakom Elfsborgsläktaren från ca. 17.40. Se till att vara inne tidigt, umgås i solen och lyft sedan fram spelarna på planen. Målsättningen är att hela ståplats ska vara en sjungande läktare där man ställer sig för att bidra till stämningen. Mot AIK var det stundtals riktigt bra drag och vi visade vad vi kan, det vill vi bygga vidare på nu mot ÖSK.

Unga Elfsborgare IF Elfsborgs och Guliganernas satsning på unga supportrar 9-14 år hade premiär mot AIK.  Supportergruppen växer hela tiden och är nu över 30 medlemmar, blandat med killar och tjejer som vill bidra till läktarstödet. Inför matchen mot Örebro SK samlas Unga Elfsborgare utanför Max hamburgerrestaurang 17.40 där Max kommer att bjuda på hamburgare för att visa sin uppskattning för de unga supportrarna. Vi går sedan gemensamt in och står tillsammans på den vänstra delen av Elfsborgsläktaren. Köp en matchbiljett och häng med!

Här kan du läsa mer om Unga Elfsborgare.