IF Elfsborg har en lång tradition av samarbete med regionens breddföreningar. Bland annat innehåller Camp Elfsborg-nätverket 60 lokala samarbetsföreningar. Nu inför IFE  lagbiljetter till rabatterat pris så att fler kan ta del av allsvensk fotboll på såväl sittplats som ståplats. 

Mathias Strinäs, biljettansvarig i IF Elfsborg berätter mer om satsningen på lagbiljetter
– Genom specialerbjudandet ”Lagbiljetten” vill vi ge fler ungdomar och vuxna i alla möjliga olika föreningar en härlig upplevelse av gemenskap, glädje och naturligtvis svensk toppfotboll. Lagbiljetterna kostar 50 kronor för ståplats och 100 kronor för sittplats oavsett ålder.  Sittplatserna gäller endast för sittplats kategori 2. Det innebär yttersektion på långsidan med samtliga platser under tak. Erbjudandet gäller för samtliga allsvenska matcher under 2017 med undantag för matchen mot IFK Göteborg.

För att nyttja erbjudandet behöver varje lag boka minst 15 biljetter. Antalet platser är begränsat så först till kvarn gäller inför respektive match. Biljetterna skickas till föreningen mot faktura direkt efter fullständig beställning. Observera att föreningen måste vara officiellt registrerad. Läs mer och boka här.

Välkommen till en härlig upplevelse på Borås Arena!

Kontakt för frågor och önskemål
biljetter@elfsborg.se