Bli en del av något större, bli medlem i Idrottsföreningen Elfsborg.
Stolthet, tradition och gemenskap är grundpelarna i allt vi gör, och vi vill att så många som möjligt är med oss på vägen.
Såväl befintliga som nya medlemmar går 2 och betalar för 1 på torsdagens hemmamatch mot AFC Eskilstuna.

KLICKA HÄR FÖR ATT BLI MEDLEM I IF ELFSBORG

Vi vill att du som inte redan är det ska bli en del av Elfsborgsfamiljen, hitta den tillhörighet och gemenskap som med stolthet och tradition genomsyrar allt vi gör såväl på fotbollsplanen som utanför den.
För att hylla medlemskapet och dess fantastiska fördelar bjuds nu alla medlemmar i IFE in till att gå 2 och betala för 1 i matchen mot AFC Eskilstuna den 18 maj. Detta gäller för såväl befintliga som nyligen tillkomna medlemmar, så se till att bli medlem redan i dag för att till en början kunna ta med dig en kompis till matchen mot AFC för att stötta IF Elfsborg.

För att utnyttja erbjudandet om att gå 2 för 1 mot AFC så visar man upp sitt medlemskort vid köp av matchbiljetter i biljetthuset under matchdagen intill Borås Arena.
Om du tecknar ett nytt medlemskap i IF Elfsborg innan torsdagen 18 maj (dagen då Elfsborg–AFC spelas) så kommer du att få en kampanjkod som används för att köpa biljetterna på webben i den bekräftelse på ditt medlemskap som följer.

Som medlem tillhör du en exklusiv skara människor som kan säga ”Vi” när man pratar om IF Elfsborg. Med medlemskortet i din hand visar du både genom ditt ekonomiska stöd och med handling att du är en del av arbetet med att stärka föreningen. Att tillhöra IF Elfsborg är något alla bör vara stolta över och som medlem får du en exklusiv föreningsnål som visar vilken förening som är DIN.

Medlemsavgiften 2017 för vuxen ligger på 300 kronor och för ungdomar (under 18 år, född –00 eller senare) är avgiften 100 kronor. Familjemedlem som är boende på samma adress som annan betalande medlem är 100 kronor.
Som medlem får inte du bara vara en del av något större utan det tillkommer en mängd fördelar:
* Elfsborgsdagen på Borås Djurpark – Sveriges största familjedag bland idrottsföreningar där man bland annat får träffa hela IF Elfsborgs spelartrupp. Vi bjuder dig och din familj på entrén.
* Inbjudan till årsmötet i mars och medlemsmötet i december.
* Aktuell information via mail. Uppdatera oss med din aktuella mailadress för att få våra utskick.
* 10 procents rabatt på hela IF Elfsborgs souvenirutbud mot uppvisande av medlemskort i Team Sportias butik eller på Borås Arena i samband med match.
* Vår exklusiva medlemstidning Inside Elfsborg hem i brevlådan.
* Förtur att köpa biljetter till speciella matcher.

Se filmen om varför du ska bli medlem i IF Elfsborg