Vilken är din favoritspelare i Gulsvart genom tiderna? Skriv din bästa motivering i kommentarsfältet på FB och var med och tävla om ett presentkort värde 100 kronor på Max. Totalt två vinnare utses av en jury bestående av representanter från IFE.
Vinnarna meddelas via en kommentar från IF Elfsborg direkt på inlägget på FB och presenteras på facebook.com/ifelfsborg senast den 23 maj 2017.

Fullständiga villkor för tävlingen:
Du behöver ha ett öppet fb-konto för att kunna vara med i tävlingen.
Sista tävlingsdag är 22 maj 2017. IF Elfsborg förbehåller sig rätten att flagga och/eller ta bort kommentarer som bedöms vara olagliga eller på annat sätt etiskt eller moraliskt opassande.
En jury, bestående av representanter från IF Elfsborg, utser två vinnare bland de motiveringar som lagts upp på fb. Bidragen bedöms efter kreativitet. Juryns beslut går ej att överklaga. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Vinsten, värde 100 kr, går ej att byta mot kontanter. Vinsten hämtas på IF Elfsborg senast den 30 juni 2017.
Vinnarna meddelas via en kommentar från IF Elfsborg direkt på kommentaren på FB och presenteras på Facebook.com/ifelfsborg senast den 23 maj 2017. Anställda på IF Elfsborg får inte delta i tävlingen. Tävlingen anordnas och ansvaras av IF Elfsborg.
Vid frågor eller synpunkter rörande tävlingen vänligen kontakta info@elfsborg.se