Kvällens match mellan IF Elfsborg och IFK Göteborg i U21-Allsvenskan på Borås Arena sänds LIVE på Elfsborgs Facebooksida. Sändningen startar strax innan 18:00.

Håll utkik på IF Elfsborgs officiella Facebooksida, länk https://www.facebook.com/ifelfsborg/, strax innan 18:00 i kväll. Längst upp på sidan kommer sändningen för första halvlek starta för att sedan avbrytas i paus, den andra halvleken får en ny sändning på samma plats.

Hur är då förutsättningarna inför kvällens match? Elfsborg, U21–Allsvenskans enda obesegrade lag, har på sina sju spelade matcher lyckats inkassera 15 poäng med den alldeles lysande målskillnaden 13–4. Detta ger IFE en fjärdeplats i tabellen men det är endast ett poäng upp till serieledande Malmö FF. Så blir det seger mot IFK Göteborg i kväll så leder gulsvart Folksam U21 Allsvenskan Södra.
Femteplacerade IFK Göteborg har spelat två matcher mer än Elfsborg, med andra ord nio stycken, och har på dessa spelat ihop 14 poäng med målskillnaden 12–18.

IF Elfsborg kommer till match med följande manskap:
David Olsson, Tim Rönning – Jesper Manns, Filip Schyberg, Gustav Henriksson, Ibrahim Dresevic, Rami Kaib, Christopher McVey, Anton Thorsson, Rasmus Rosenqvist, Danijel Ramadanovic, Oscar Iglicar Berntsson, Jesper Karlsson, Marokhy Ndione, Arian Kabashi, Hugo Svensson

IFK Göteborg har annonserat följande startelva och ersättare på sin hemsida:
Erik Dahlin – Edvin Dahlqvist, Isak Skoog, Scott Jamieson – Lawson Sabah, August Erlingmark, Adil Titi, Sebastian Ohlsson – Martin Smedberg–Dalence, Elias Omarsson.
Ersättare: Tom Amos, Filip Sirinic, Axel Gunnarsson, Theodor Cousinne, Haris Dizdar, Ibrahim Bah, Victor Olofsson.