Halmstad är destinationen för årets Vi Tillsammans-resa, det gulsvarta konceptet där alla elfsborgare ska kunna åka med på en bortamatch för en billig peng och få ta del av den fantastiska gemenskap som IF Elfsborg ger.

IF Elfsborg och Guliganerna arrangerar tillsammans för fjärde året i rad det väldigt lyckade konceptet Vi Tillsammans–resa då man försöker få med sig så många elfsborgare som möjligt att följa med på en bortamatch för en billig peng.
Efter att ha varit i Falkenberg, Halmstad och Jönköping de tre senaste säsongerna återvänder vi nu tillsammans till Halmstad för Elfsborgs allsvenska bortamatch mot HBK på Örjans Vall, lördagen den 1 juli.
Förhoppningen är att vi ska få med oss elfsborgare från hela spektrat. Unga som gamla, inbitna som nyfikna, guliganer som sponsorer. Alla är välkomna!
Vi längtar efter en gulsvart folkfest, förmodat härligt sommarväder och en fantastisk gemenskap i sann Elfsborgsanda!

Kostnaden per person för årets Vi Tillsammans–resa ligger på 200 kronor, och för det minst sagt förmånliga priset får man bussresan till och från Halmstad och inträdet till matchen IFE–HBK. Dessutom kommer Guliganerna att dela ut gratis t–shirts innan avresa, allt för att förstärka den gula invasionen av Halmstad och och att hela dagen ska genomsyras av parollen ”Vi Tillsammans färgar Halmstad gult”.
Anmäl dig till årets Vi Tillsammans–resa genom att klicka på den länk som finns här nedan och sedan gå till det anmälningsformulär som finns där.

ANMÄL DIG TILL VI TILLSAMMANS–RESAN TILL HALMSTAD

http://guliganerna.se/2017/vi-tillsammans-fargar-halmstad-gult/

VI TILLSAMMANS FÄRGAR HALMSTAD GULT – ALL INFO

Datum: 1/7
Matchstart: 18:00
Avresa: 13:00, från Gula huset, vid Borås Arenas bortasektion.
Sista anmälningsdag: 26/6, därefter är anmälan bindande.
Pris: Buss- och matchbiljett för 200:-. Enbart bussbiljett kostar 150:-.
Uppladdning: På Three Hearts från 14:30.

ALLA RESENÄRER FÅR EN GUL T-SHIRT
För att göra den gula invasionen ännu tydligare kommer Guliganerna dela ut gratis T-shirts. Dessa T-shirts kommer man få innan avresa. Hela dagen ska genomsyras av parollen Vi Tillsammans färgar Halmstad gult.

FÖRSTA BARNBUSSEN
Denna resa arrangerar vi en barnbuss för Unga elfsborgare. Alla medlemmar i Unga elfsborgare samt deras familjer och vänner är hjärtligt välkomna att boka en plats i bussen.

SKARABORGSBUSS, VIA GÖTEBORG
Vi kommer skicka en buss som avgår från Stenstorp kl. 11:00. Bussen åker sedan följande rutt:
Stenstorp -> Falköping -> Herrljunga -> Vårgårda -> Göteborg -> Varberg -> Falkenberg -> Halmstad. Klara påstigningsställen är Falköping tågstation, Vårgårda tågstation och Nils Ericssonterminalen i Göteborg.

UPPLADDNING
Vi hänvisar alla till att ladda upp på Three Hearts.

ANMÄLAN OCH BETALNING
Man anmäler sig genom att fylla i formuläret PÅ DENNA LÄNK. Betalning sker på plats, innan avresa. Var på plats senast 45 minuter innan avresa. I samband med betalningen får ni er buss- och matchbiljett. OBS! Efter sista anmälningsdag är anmälan bindande.

VILL DU HOPPA PÅ LÄNGS MED VÄGEN?
Vår Skaraborgsbuss plockar upp resenärer i följande städer; Stenstorp, Falköping, Vårgårda, Herrljunga, Alingsås, Göteborg, Varberg, Falkenberg och Kinna. Vill du hoppa på längs med vägen? Maila då till resor@guliganerna.se

HASHTAG
Inför, under och efter resan uppmanar vi till att använda hashtagen #GultHalmstad

TIDSSCHEMA:
12:15 – Alla resenärer samlas vid Gula huset vid Skaraborgsvägen.
13:00 – Bussarna börjar rulla mot Halmstad.
14:45 – Vi laddar upp gemensamt på Three Hearts i Halmstad.
16:45 – Vi marscherar gemensamt mot Örjans vall.
20:00 – Bussarna rullar hemåt.
21:45 – Hemkomst i Borås.