På söndag 18e juni drar den första av årets två lägerveckor av Camp Elfsborg Fotbollsskola igång. För de som funderar finns det fortfarande ett fåtal platser kvar. Ta chansen att hoppa på årets roligaste sommarläger.

Över 100 förvantansfulla barn kommer på söndag att ansluta till Parkhallen för att inleda en 5 dagar lång lägervecka. Killarna och tjejerna som ansluter är i åldern 10 till 14 år gamla och kommer ifrån hela Sverige, men med stor representation ifrån Sjuhärad, Skaraborg och norra Småland. Lägret är en möjlighet att testa på livet som fotbollsproffs, där man tillsammans med nya och gamla kompisar tränar fotboll och gör roliga aktiviteter på kvällarna.

Såväl till den första, som inför den andra lägerveckan som drar igång 26 till 30 juni, finns fortfarande ett fåtal platser kvar. Läs mer om vad som ingår och anmäl via den här länken.

IF Elfsborg har likt tidgare år ett samarbete med Erikshjälpen. Genom samarbetet har vi möjlighet att stötta socialt och ekonomiskt utsatta barn att kunna delta på Camp Elfsborg Fotbollskola. Läs mer via den här länken.  För frågor kontakta eric.sjolin@elfsborg.se