150426 Elfsborgs supportrar under fotbollsmatchen i Allsvenskan mellan Halmstad och Elfsborg den 26 april 2015 i Halmstad. Foto: Jörgen Jarnberger / BILDBYRÅN / Cop 112

Var med och färga Halmstad gult på lördag

Publicerad: 2017-06-27 11:52, Uppdaterad 2017-06-29 10:33

Äntligen startar allsvenskan igen! IF Elfsborg beger sig till Halmstad 1 juli för match mot HBK. Matchen är även årets Vi Tillsammans-resa, fem bussar är fyllda och över 1000 Elfsborgare väntas vara med och färga Halmstad gult.

Guliganernas och IF Elfsborgs resealternativ

Vad: Resa till matchen mot Halmstads BK

När: Lördag 1 juli

Avresa: 13:00 (OBS! Samling 12.15 vid gula biljetthuset)

Matchstart: 18:00

Pris: 200 kr (Matchbiljett, resa och t-shirt)

OBS! Bussarna avgår från parkeringen framför det Gula biljetthuset på Borås Arena. Vill ni hoppa på bussen utefter vägen hör ni av er till resor@guliganerna.se.
  Anmälan görs alltid via Guliganernas hemsida på länken.

 

Spelplats Örjans Vall

Kapacitet: 10 873

Arenaskiss: Hittar du på den här länken

Hitta dit:

Bilparkering: För parkering till privatbilister rekommenderas Folkparken på andra sidan Nissan, med fem minuters promenad till arenan.

Promenad från centrum: Följ gångvägen längs Nissan norrut till arenan, därefter förbi huvudläktaren för att komma fram till bortasektionen.

Biljetter bortasektionen:

Bortaståplats är den norra kortsidan som har upp till ca 1 500 platser. Biljetter säljs vid bortainsläppet, men vi rekommenderar alltid förköp.

Förköpspriser ståplats:

Vuxen: 100 kr
Ungdom: 75 kr

Som alltid är det bäst att köpa förköp. Du hittar förköp via denna länk. 

Uppladdning:

Vi hänvisar alla till att ladda upp på Värdshuset Tre Hjärtan som ligger på Kyrkogatan 7 i centrala Halmstad. Hamburgertallrik och öl kostar 180 kr. Enbart öl kostar 50 kr varav 10 kr av varje såld öl går tillbaks till Guliganerna. Självklart finns det andra mat- och dryckesalternativ också, men det säljs till ordinarie priser.

Inför, under och efter resan uppmanar vi till att använda hashtagen #GultHalmstad

Supporterservice:

En av IF Elfsborgs SLOer, Eric Sjölin kommer att finnas på plats för att underlätta för alla tillresta supportrar. För frågor eller önskemål, ring Eric på 0734-017718.

Följ SLO IF Elfsborg på facebook

Följ SLO IF Elfsborg på twitter 

IF Elfsborg vill på förhand tacka alla Elfsborgare som reser med och stöttar laget på bortaplan. Vi vill samtidigt uppmana alla Elfsborgare att vara med och ta ansvar för en positiv supportermiljö. All eventuell skadegörelse, inklusive uppsättning av klistermärken, på bortasektionen faktureras efter matchen till IFE. 

Huvudpartners