2017 firar Camp Elfsborg Fotbollsskola 10 år. Under veckan pågår den andra lägerveckan med 86 deltagare som är på plats hos IF Elfsborg. Häng med och träffa ledare och deltagare som lever livet som fotbollsproffs för en vecka.

Killar och tjejer 10 till 14 år får under fem intensiva dagar vara en del av IF Elfsborg. Två träningpass om dagen med olika teman varvas av mat, gäster och kvällsaktiviteter. Deltagarna kommer ifrån hela landet och har som gemensam nämnare att de vill hälsa på och träna hos en elitförening för en vecka.

Under tisdagen var A-lagsspelaren Per Frick och ledaren Janne Mian gäster. Under onsdagen passade ex-Elfsborgaren och numera Hollands-proffset Arber Zeneli på att titta in i  Parkhallen. Arber berättade om sin karriär  med allt ifrån extraträning som ung till hur han tacklat motgångar för att komma dit han är idag. Efter det följde frågestund och självklart var det många som ville ta ett foto på scenen efteråt.

Camp Elfsborg Fotbollsskola finns på sociala medier:
Följ oss på facebook
Följ oss på Instagram