Efter den lyckade Vi Tillsammans-resan till Halmstad är det dags att ge sig ut på vägarna igen, den här gången till Norrköping. Vill du hänga med? Kolla då in vår samlade biljett- och reseinformation.

Guliganernas resealternativ

Vad: Resa till matchen borta mot Norrköping

När: söndag 9 juli

Avresa: 10:30

Matchstart: 15:0

Medlemspris: 250 SEK vuxen, 200 SEK ungdom.

Övrigt: matstopp på hemresan. Ingen uppladdning i Norrköping.

Bussarna avgår från parkeringen nedanför engelska skolan (vid Ryahallen). Vill ni hoppa på bussen utefter vägen hör ni av er till resor@guliganerna.se.
 Givetvis går det bra att bli medlem i Guliganerna på bussen!

Spelplats Östgötaporten

Kapacitet: 15 234

Arenaskiss: hittar du på den här länken.

Hitta dit:

Nya Parken har adress Ektorpsgatan 1, 602 37 Norrköping.

Vägbeskrivning från IFK Norrköpings hemsida

Från Linköping, E4 (väster): Sväng av från E4 mot Norrköping S. Följ därefter skyltning mot Kalmar, vilket innebär att du svänger av höger upp mot en rondell, i vilken Du svänger höger och kommer in på Söderleden. Därefter tar Du första vägen till vänster (Skarphagsleden). Nu som först har Du lämnat skyltningen mot Kalmar. Skarphagsleden leder ner mot Centrum via Albrektsvägen. Idrottsparken ligger till vänster (väl synlig) på sista sträckan ner mot Albrektsvägen. Tre gator ansluter till Skarphagsleden på vänster sida. Dessa ger möjlighet till parkering (se skyltning).

Från Nyköping, E4 (norr):

Resväg 1: Sväng av från E4 mot Norrköping N. Följ därefter skyltning mot Kalmar, vilket innebär att du följer gamla E4 genom Norrköping. Efter att ha passerat en bro (Riksbron) svänger Du av höger upp mot en rondell, vilken Du åker rakt igenom och kommer in på Söderleden. Därefter tar Du första vägen till vänster (Skarphagsleden). Nu som först har Du lämnat skyltningen mot Kalmar. Skarphagsleden leder ner mot Centrum via Albrektsvägen. Idrottsparken ligger till vänster (väl synlig) på sista sträckan ner mot Albrektsvägen. Tre gator ansluter till Skarphagsleden på vänster sida. Dessa ger möjlighet till parkering (se skyltning).

Resväg 2: Vänta tills Du passerat Norrköping och sväng av vid Norrköping S. Följ därefter skyltning mot Kalmar, vilket innebär att du svänger av höger upp mot en rondell, i vilken Du svänger höger och kommer in på Söderleden. Därefter tar Du första vägen till vänster (Skarphagsleden). Nu som först har Du lämnat skyltningen mot Kalmar. Skarphagsleden leder ner mot Centrum via Albrektsvägen. Idrottsparken ligger till vänster (väl synlig) på sista sträckan ner mot Albrektsvägen. Tre gator ansluter till Skarphagsleden på vänster sida. Dessa ger möjlighet till parkering (se skyltning).

Biljetter:

Bortaklacken är placerad på sektion Q, R.

Förköpspriserna är 130 kronor för vuxen och 70 kronor för ungdom/student/pensionär.

Förköp finns på den här länken: http://ifknorrkoping.ebiljett.nu/Home/tickets/8/False

Supporterservice:

IF Elfsborgs SLO Roger Gröndahl kommer att finnas på plats för alla gulsvarta supportrar. Roger nås på nummer 070-5584149.

För mer information följ SLO IF Elfsborg på facebook samt twitter.