Den 17 juli är det äntligen dags för IF Elfsborg att spela hemmamatch igen!
Ett formstarkt Elfsborg med den fantastiska bortasegern mot Norrköping färskt i både minnen och kroppar tar sig an Hammarby på Borås Arena i en match där vi även ska välkomna Samuel Holmén hem.

På måndag, den 17 juli, är det dags för den så efterlängtade drabbningen mellan Elfsborg och Hammarby, gulsvarts första hemmamatch på en och en halv månad.
Vi vill såklart att så många elfsborgare som det bara är möjligt tar sig till arenan för att bära fram laget mot tre poäng, men också att av hela vårt gemensamma Elfsborgshjärta välkomna Samuel ”Sampa” Holmén välkommen hem till föreningen, staden och laget. Så köp dina biljetter redan i dag och var med och skapa en minnesvärd kväll!
Tio långa år har hunnit gå sedan Samuel lämnade Elfsborg som regerande svensk mästare, men nu är han tillbaka i sitt hjärtas lag med passion, glöd och vinnarinstinkt som vi hoppas ska bära långt.

Elfsborg är inför matchen mot Hammarby den 17 juli i riktigt gott slag. Senaste matchen spelades borta mot IFK Norrköping i söndags och efter en sprakande förstahalvlek där Simon Lundevall och Alex Dyer gjorde varsitt klassmål åkte man hem till Borås med tre blytunga poäng i bagaget efter att Emir Bajrami avgjort matchen med Elfsborgs tredje mål.
Segern var ett ordentligt statement av IFE att man utan tvekan blir att räkna med framöver, och den minst sagt spännande resan får sin fortsättning på måndag, 17 juli med avspark 19:00, när Elfsborg tar emot Hammarby på Borås Arena.
Köp dina biljetter till Elfsborg–Hammarby hos något av våra biljettombud City Knalleland, Borås Turistbyrå, City Gross och Willys eller på webben via elfsborg.se (direktlänk längst ned i artikeln).
Du kan också köpa de återstående åtta hemmamatcherna till ett rabatterat kampanjpris, något som vi har valt att kalla Super8 då det är en hyllning till att Samuel Holmén tar över det legendariska tröjnumret 8.
Framåt gulsvart!

Länk till biljettköp Elfsborg–Hammarby

http://elfsborg.ebiljett.nu/home/tickets/191/false

Super8 – de åtta återstående hemmamatcher till ett superpris!

http://elfsborg.ebiljett.nu/Home/Tickets?eventId=30&isSeason=True