På måndag är det äntligen dags att hälsa Samuel Holmén välkommen hem!
Dagen till ära uppmanar vi ALLA Elfsborgssupportrar på ALLA läktare att klä sig i gult, den vackraste av färger. För att hylla IF Elfsborg, och för att hylla Samuel Holméns återkomst.

Det har blivit en härlig tradition på Borås Arena att minst en gång per år ha dresscode yellow, eller klädkod gul, under en allsvensk hemmamatch. På måndag är det dags igen, för det är ju då som IF Elfsborg både spelar hemmamatch för första gången på en och en halv månad och dessutom så ska vi tillsammans mer er, våra fantastiska supportrar, hälsa Samuel ”Sampa” Holmén välkommen hem!

För er som har planerat att se Elfsborg–Hammarby från Elfsborgsläktaren (ståplats) kan vi berätta att Guliganerna planerar att hälsa Samuel Holmén välkommen hem med en ”gul vägg” likt den som skapades i bortamatchen mot Halmstad.
De utdelade t–shirtarna från Halmstadsresan kommer att spela en vital roll, och de som inte var med i Halmstad får nu en ny chans att få en av de mycket fina och mycket gula t–shirtarna då Guliganerna kommer att dela ut de som blivit över. Det är först till kvarn som gäller och platsen där de kommer delas ut är bakom Elfsborgsläktaren.
Har du redan en är det ett minst sagt självklart klädval på måndag!

Uppmaningen är enkel och slående till alla er som ska se måndagens match live på Borås Arena: klä dig gult och hylla Sampa!
Har du inte köpt biljetter till Elfsborg–Hammarby än så gör du det med stor fördel redan i dag hos något av våra biljettombud City Knalleland, Borås Turistbyrå, City Gross och Willys eller på webben via elfsborg.se (direktlänk längst ned i artikeln).
Du kan också köpa de återstående åtta hemmamatcherna till ett rabatterat kampanjpris, något som vi har valt att kalla Super8 då det är en hyllning till att Samuel Holmén tar över det legendariska tröjnumret 8.
Framåt gulsvart!

Länk till biljettköp Elfsborg–Hammarby

http://elfsborg.ebiljett.nu/home/tickets/191/false

Super8 – de åtta återstående hemmamatcher till ett superpris!

http://elfsborg.ebiljett.nu/Home/Tickets?eventId=30&isSeason=True