Medlemsantalet i IF Elfsborg växer hela tiden, men vi vill självklart bli ännu fler i världens finaste gemenskap!
Teckna eller förnya ditt medlemskap i IF Elfsborg fram till 1 augusti så får du det sprillans nya numret av medlemsmagasinet Inside hem i brevlådan.

Inside är IF Elfsborgs medlemsmagasin som kommer ut två gånger per år. Det senaste, fullmatade numret som gick ut till alla befintliga medlemmar förra veckan bjöd på massa härlig läsning som till exempel Samuel ”Sampa” Holméns återkomst, Per Fricks genombrott, fotbollsdoktorn Carl-Axel Ekmans otroliga livsresa och Issam Jebalis minst sagt underhållande förstaår i gulsvart.
Är du inte medlem men vill få Inside hem i brevlådan? Inga problem, för om du tecknar ett helt nytt eller förnyar ditt medlemskap i IF Elfsborg fram till 1 augusti så skickar vi 2017 års första nummer hem till dig! Årets andra nummer kommer sedan automatiskt till dig som en del av ditt medlemskap.

Som medlem tillhör du en exklusiv skara människor som kan säga ”Vi” när man pratar om IF Elfsborg. Med medlemskortet i din hand visar du både genom ditt ekonomiska stöd och med handling att du är en del av arbetet med att stärka föreningen. Att tillhöra IF Elfsborg är något alla bör vara stolta över och som medlem får du en exklusiv föreningsnål som visar vilken förening som är din.
Som medlem 2017 får du:
* Elfsborgsdagen i Djurparken – Sveriges största familjedag bland idrottsföreningar där ni bland annat träffar hela vår spelartrupp! Vi bjuder dig och din familj på entrén
* Inbjudan till årsmötet i mars och medlemsmötet i december.
* Aktuell information via mail. Uppdatera oss med din aktuella mailladress för att få våra utskick.
* 10 % på hela IF Elfsborgs souvenirutbud mot uppvisande av medlemskort i någon av Team Sportias butiker i Borås eller på Borås Arena i samband med match.
* Vår exklusiva medlemstidning Inside Elfsborg i brevlådan.
* Förtur att köpa biljetter till speciella matcher.

KLICKA HÄR FÖR ATT BLI MEDLEM I IF ELFSBORG

https://member.myclub.se/pub/forms/2355/ZEybz22tXb/