IF Elfsborgs U21–lag spelar i dag borta mot Helsingborg på Olympia, avspark 17:00.
Oerhört viktiga poäng står på spel i fajten om slutspelsplatserna, och här hittar du lagens trupper, förutsättningar samt info om att matchen livesänds gratis på webben.

U21 ALLSVENSKAN SÖDRA
Helsingborgs IF – IF Elfsborg
Olympia, måndag 31 juli, avspark 17:00

Matchen kommer att sändas live på webben utan någon kostnad, läs mer på nedanstående länk för mer information om var du kan se matchen.
Länk till sändning HIF–IFE: http://www.hif.se/news/u21-hif-elfsborg-spelas-inne-pa-olympia-och-livesands-pa-natet/

Inför kvällens match mot nästjumbon HIF är Elfsborg är det lag som spelat minst antal matcher i U21 Allsvenskan Södras grundserie, närmare bestämt elva stycken. Motståndarna Helsingborg har spelat 13 och har således bara kvällens match kvar av grundserien.
Elfsborg är det lag som behöver poängen allra mest, för gulsvart ligger i nuläget på fjärde plats i tabellen på 19 inspelade poäng men har bara ett poäng upp till slutspelsplats, en position som inför kvällens matcher innehavs av Malmö FF. Etta ligger Halmstad på 25 poäng och tvåa ligger Häcken på 22 poäng, så med tanke på att Elfsborg har nio potentiella poäng kvar att spela om kan mycket fortfarande hända.

Elfsborgs U21 har under sin säsong än så länge haft en minst sagt ramstark och imponerande defensiv med endast åtta insläppta mål. Framåt har det blivit 16 mål, så målskillnaden ligger inför kvällens match på +8. Den gulsvarta, interna skytteligan leds av Arian Kabashi med sex gjorda och han följs av Ibrahim Dresevic och Marokhy Ndione på två gjorda vardera. Hugo Svensson, Jesper Karlsson, Mattias Özgün, Noel Jonsson och Rasmus Rosenqvist har gjort varsitt mål.

ELFSBORGS TRUPP
David Olsson
Tim Rönning
Christopher McVey
Samuel Rundqvist
Gustav Henriksson
Filip Schyberg
Ibrahim Dresevic
Rami Kaib
Arian Kabashi
Noel Jonsson
Anton Thorsson
Rasmus Rosenqvist
Danijel Ramadanovic
Oscar Iglicar Berntsson
Filip Varenhed
Hugo Svensson
Marokhy Ndione
Jesper Karlsson

HELSINGBORGS TRUPP
Kalle Joelsson
Alexander Achinioti-Jönsson
Carl Johansson
Jonatan Olsson
Niklas Svensson
Carl Wede
Moustafa Zeidan
Martin Christensen
Monday Samuel
Pelle Rosenlind
Max Mårtensson
Casper Seger
Mattias Almeida Sundell
Oscar Mucelli Ström
Edis Agelius
Oskar Lindblom