Rösta på månadens mål för IF Elfsborg och vinn matchbiljetter och värdebevis på Max Hamburgare

Nu har du chansen att rösta fram månadens snyggaste mål från IF Elfsborg! Allt du behöver göra är att välja ut din favorit av alla målen som har gjorts under juli månad och bocka för den som du tycker är snyggast! Den 4 augusti räknas alla röster och en vinnare utses.
När du är med och röstar om månadens mål är du också med och tävlar om matchbiljetter där en lycklig vinnare vinner 2 matchbiljetter plus värdebevis på Max Hamburgare att nyttja innan matchen. I slutet på året kandiderar alla vinnare i månadens mål till Årets mål i IF Elfsborg.
Vinnaren i Årets mål presenteras på den årliga Elfsborgsgalan i november.

Rösta på Månadens Mål på länken nedan

http://elfsborg.se/manadens-mal/

Alla IF Elfsborgs mål under juli