Varje sensommar så ansluter det nya spelare till IF Elfsborgs U–trupp, och nu är det dags igen.
I dagarna har trion Kevin Liimatainen, Sebastian Jonsson och Jack Cooper Love (i den ordningen på bilden) anslutit till sitt nya lag och förening, med drömmar om en lång och framgångsrik gulsvart framtid. 

Sedan den 1 augusti har IF Elfsborgs U17–trupp kompletterats med de spelare som man sedan tidigare scoutat under en längre och noggrant planerad tid och sedan knutit till sig.
De som i år tar sig in i den gulsvarta fotbollsfamiljen som är Idrottsföreningen Elfsborg heter Sebastian Jonsson, Kevin Liimatainen och Jack Cooper Love. Trion har redan flyttat in på Gula Kulan och kommer snart att starta sitt första läsår på fotbollsgymnasiet, studier som de kommer utföra jämsides med fotbollsutövandet i Elfsborgs ungdomsverksamhet.
Det som händer närmast för ynglingarna är att de på ett så smidigt sätt som möjligt ska slussas in i verksamheten, föreningen och livet i Borås.

Sebastian Jonsson (i mitten på bilden) är en landslagsmeritad målvakt och kommer från Bollnäs, fotbollsfostran i Bollnäs GIF, i Hälsingland. Han känner sedan tidigare Elfsborgs andre målvaktstalang från just Hälsingland, Tim Rönning, och nu går alltså Sebastian samma väg som Tim gjorde.
Kevin Liimatainen (till vänster på bilden) från Trollhättan är yttermittfältare och ansluter närmast från Ljungskile. Han började spela fotboll i Skoftebyn och har bland annat varit uttagen till landslagsläger på Bosön.
Jack Cooper Love (till höger på bilden), även han landslagsmeritad, är innermittfältare och spelade senast seniorfotboll i moderklubben Aneby SK i division 4 där han på årets första elva matcher stod för nio mål.
IF Elfsborg vill passa på att hälsa Sebastian, Kevin och Jack varmt välkomna till världens finaste förening och vi hoppas på en lång och härlig framtid tillsammans!