I Svenska Cupen ställs IF Elfsborg på onsdag 23 augusti mot ex allsvenska Landskrona BoIS klockan 18.30. Ska du se matchen på plats? Läs praktisk info för dig som gulsvart supporter.

GULIGANERNAS RESEALTERNATIV

Guliganerna kommer inte att arrangera någon resa till Landskrona. Istället uppmanar man så många medlemmar som möjligt att styra upp egen resa och ta sig till Landskrona för egen maskin. Våra lokala Elfsborgssupportrar i Skåne finns att hitta via deras facebook-sida på länken.

SPELPLATS

Arena: Landskrona IP
Kapacitet: ca 10 000
Hitta dit: karta och mer information hittar du genom att KLICKA HÄR

TILL OCH FRÅN ARENAN

Landskrona IP ligger i Karslundsområdet, i den norra delen av Landskrona.

Vägbeskrivning:
Från E6 Landskrona Norra via Hälsingborgsvägen in mot stan. Tag vänster i andra rondellen och in på Ringvägen. Sväng direkt vänster in på Karlslundsvägen. Följ vägen till höger så har ni IP och dess stora parkering på vänster hand.

Från E6 Landskrona Södra via Österleden in mot stan. Tag höger i tredje rondellen och in på Ringvägen. Följ Ringvägen, förbi järnvägsstationen på höger sida. Efter totalt 4 rondeller (rakt i alla rondeller), svänger ni höger in på Karlslundsvägen. Följ vägen till höger så har ni IP och dess stora parkering på vänster hand.

SEKTION OCH ENTRÉ

Sektion: Östra kortsidan, ”Borta Stå”
Mat och dryck: Kiosk med basutbud.
Toaletter: Fasta toaletter. Uppmärkt damtoalett.

BILJETTER

Biljetter kan köpas genom att KLICKA HÄR och sedan välja ”Borta Stå”.
Priserna ligger på 100 kronor för vuxen och 50 kronor för Ungdom.

UPPLADDNING

Ingen uppladdning är planerad.

SUPPORTERSERVICE

En av IF Elfsborgs SLO:er, Roger Gröndahl kommer att finnas på plats för att underlätta för alla tillresta supportrar. För frågor eller önskemål, ring Roger på 070-5584149.
Följ SLO IF Elfsborg på facebook
Följ SLO IF Elfsborg på twitter 

IF Elfsborg vill på förhand tacka alla Elfsborgare som reser med och stöttar laget på bortaplan. Vi vill samtidigt uppmana alla Elfsborgare att vara med och ta ansvar för en positiv supportermiljö.