IF Elfsborg bjuder in till Ungdomens Dag när GIF Sundsvall gästar söndag 15 oktober. 17 lokala föreningar har anmält över 800 personer och nu fortsätter vi att fylla Knallelandsläktaren. Bjud med familjen och ta del av alla aktiviteter.

 

Eric Sjölin i Vi Tillsammans berätter mer om satsningen
– När IF Elfsborg tar emot GIF Sundsvall söndag 15 oktober siktar vi på att fylla Knallelandsläktaren. Redan nu är det över 800 anmälda och vi tror på minst 1500 ungdomar, ledare, föräldrar och syskon. Erbjudandet går ut till alla föreningar och är en chans att för en billig summa kunna skapa en rolig höstavslutning.  Alla idrottsutövare upp till 18 år betalar 20 kr, vuxna kan köpa biljetter för 75 kr och medföljande ungdom för 50 kr.

Helgen 7-8 oktober spelades Borås Arena Cup samt BUA sammandrag för 8-åringar hos Brämhults IK. Alla deltagare under de båda turneringarna ska ha fått ett värdebevis som går att lösa in för att köpa biljetter till samma priser som föreningserbjudandet i biljetthuset på matchdagen.

Under veckan finns IF Elfsborg på följande skolor för att sälja biljetter:
– Måndag, Särlaskolan 11-13
– Tisdag, Bodaskolan 11-13
– Onsdag, Daltorpskolan 11-13

Hålltider 

16.00 läktaren öppnar med aktivitetsområde där man kan testa på olika sporter, få ansiktet målat, tillverka flaggor med mera.

17.20 Alla ungdomslag får gå ett varav inne på planen på Borås Arena i manifestation för att visa upp regionens ungdomsfotboll

17.30 Avspark där vi gemensamt hejar fram Elfsborg till seger

 

Gör en gemensam beställning på biljetter via vårt formulär på den här länken.

För frågor om Ungdomens Dag maila ungdomensdag@elfsborg.se