IF Elfsborg har bjudit in alla spelare och ledare som genom åren har representerat föreningen i A–lagsammanhang vid seriespel till en återträff på Borås Arena. Träffen sker söndagen den 10 september i samband med matchen mot Kalmar FF.

Match mot Kalmar FF på Borås Arena är inte bara en kamp om tre mycket viktiga poäng, det är även en dag då många Elfsborgshjältar kommer ”hem” för att träffas, umgås och såklart även titta på dagens gulsvart. IF Elfsborg har bjudit in alla spelare och ledare som genom åren har representerat föreningen i A–lagsammanhang vid seriespel till en återträff på Borås Arena i samband med matchen mot Kalmar FF.

– Det har blivit en återkommande tradition som vi började med i samband med IF Elfsborgs 110 årsjubileum 2014 att årligen hålla kontakt med och bjuda in våra gamla spelare och ledare. Vår förhoppning är att de ska få träffa sin gamla lagkompisar, se matchen och givetvis att knyta dem närmare IF Elfsborg som ambassdörer säger Jan Ryrlén i IF Elfsborg.

Två timmar innan avspark, alltså 13:00, i matchen mellan Elfsborg och Kalmar som kör igång 15:00 samlas de gulsvarta hjältarna på Borås Arena och delar elfsborgsminnen med varandra. När matchen väl börjat sitter de tillsammans och stödjer sitt lag, och då hoppas vi att ni ägnar dem en liten extra hyllning för deras insatser i IFE genom åren.