Lördagen den 2 september spelas Borås Ungdomsallians 8-års sammandrag på Borås Arena. Vi önskar lycka till och välkomnar samtidigt alla 1200 deltagare, föräldrar och syskon tillbaka arenan när IF Elfsborg tar emot Kalmar FF söndag 10 september.

Borås Ungdomsallians (BUA) är en sammanslagning av 28 lokala föreningar. Syftet är att tillsammans utveckla ungdomsfotbollen i Sjuhärad. Ett antal gånger per år arrangeras sammandrag och cuper där lagen möts. På Borås Arena står BUA som arrangör när 8-åringarna möttes i mixade lag, killar och tjejer. IF Elfsborg vill uppmuntra våra lokala ungdomslag och har därför gett alla 1200 deltagare ett värdebevis vilket ger  hela familjen möjlighet till besöka arenan till ett förmånligt pris till nästa hemmamatch mot Kalmar FF.

Värdebevisen löser du in i biljetthuset på Borås Arena på matchdagen (13.00-14.15) och biljetterna gäller till Knallelandsläktaren där vi denna match har familjetema.

Nästa stora satsning på barn och ungdomar är 15 oktober när vi bjuder in alla föreningar till Ungdomens dag. En satsning där alla föreningar i regionen kan köpa biljetter från 20 kr.

Frågor? Välkommen att höra av till: biljetter@elfsborg.se